Nu kan du bruge rejsekortet, når du rejser til Malmø

D. 05-09-2019
Når du skal rejse med tog til togstationerne Malmø C, Hyllie eller Triangeln, behøver du ikke længere købe en særskilt billet, hvis du har det danske blå rejsekort.
Print

Foto: News Øresund

Bemærk: Dette er en nyhedsartikel og bliver ikke opdateret. For mere information omkring pris og rejse over Øresund, henviser vi til vores faste informationsartikler.

Nu er der rejsekortstandere på Malmø C, Hyllie og Triangeln, så du kan rejse med det blå rejsekort, flex eller anonym -  individuelt eller flere sammen. På den måde slipper du for at købe en særskilt billet til Malmø C, Hyllie eller Triangeln. Du kan checke ind og ud, men ikke tanke op. Du finder rejsekortstandere i ankomst-/afgangshallen.

Læs om det blå rejsekort på rejsekort.dk

 

Det vil gøre det lettere for de danske rejsende, og er et resultat af et øget antal rejser over Øresund, oplyser DSB til News Øresund.

Læs mere på newsoresund.dk

 

I 2017 blev de to første rejsekortstandere opsat på Malmø C og i 2019 er der kommet rejsekortstandere op på stationerne Hyllie og Triangeln.

Jan Sigurdur Christensen, der er direktør i DSB Kommerciel, glæder sig over det nye tilbud til rejsende over Øresund. Ole Birk Olesen, tidligere transport-, bygnings- og boligminister, hilser de nye muligheder velkommen.

Læs mere på DBS’s hjemmeside

 

Når du rejser med tog til Sverige, skal du i visse tilfælde kunne fremvise pas, kørekort eller gyldigt id-kort ved den svenske grænsekontrol.

Læs mere om gyldigt legitimation og grænsekontrol ved indrejse til Sverige

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Kontakt Øresunddirekt

Tak for dit svar.

Støttes af