Kontakt Øresunddirekt

Hvis du ikke kan finde den information, du søger på oresunddirekt.dk, er du velkommen til at kontakte vores informationscenter i Malmø for mere information.
Print

Hos Informationscenteret i Malmø er der repræsentanter de svenske myndigheder: Skatteverket, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen og Länsstyrelsen Skåne, som kan give dig gratis hjælp og information. Du kan altid besøg Informationscenteret i Malmø, ringe eller kontakte os via e-mail med dine spørgsmål.
Vi har drop-in, og du vil altid få hjælp og kan tale med myndighederne i vores åbningstider. 

 

Øresunddirekts informationscenter
Hjälmaregatan 3
211 18 Malmö

Åbningstider

Mandag-onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 18.00
Fredag 9.00 - 15.00
Særlige åbningstider

Telefon

+46 (0) 40 17 64 00

Skriv til Oresunddirekt

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage inden for 3-5 arbejdsdage.

 

Bemærk at Øresunddirekt samarbejder med offentlige myndigheder, og hvis du kontakter os via mail oresunddirekt@lansstyrelsen.se, kan din mail blive efter svensk lov en 'allmän handling' ─ en form for aktindsigt. De mails, vi modtager, kan - afhængigt af indhold - videresendes til Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrelsen, Skatteverket, Region Skåne eller vores webredaktion i Danmark. Undgå venligst at oplyse os om personfølsomme eller personlige oplysninger, når du sender en mail til os.

Kontakt Øresunddirekts informationscenter i Sverige

Øresunddirekt Sverige driver Øresunddirekts Informationscenteret i Malmø, hvor borgere og virksomheder kan tale med personale fra forskellige myndigheder på stedet: Arbejdsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrelsen Skåne, Region Skåne og Skatteverket. 

 

Virksomhedsansvarlig for aktiviteterne i Øresunddirekts Informationscentret er Sandra Forsén, som er ansat af Länsstyrelsen Skåne.

Sandra Forsén kan kontaktes på sandra.forsen@lansstyrelsen.se eller +46 (0) 40 17 64 00

 

Læs mere om Øresunddirekt Sverige

Kontakt Øresunddirekts webredaktion i Danmark

Øresunddirekt Danmark består af en webredaktion, der driver webportalerne med online information til borgerne og virksomheder. Redaktionens primære opgave er at udvikle og sikre, at informationerne på hjemmesiderne er korrekte og opdaterede.

Ha du spørgsmål til hjemmesiden? Så kan du kontakte webredaktionen ved at sende en mail til redaktionen@oresunddirekt.com

 

Du kan også kontakte nogen af vores medarbejdere direkte:

Erika Persson

Vita Thomsen

Ylva Hansson

Webkonsulent

Mobil: +45 5355 7193

ep@oresunddirekt.com

Webkonsulent

Mobil: +45 5355 7279

vt@oresunddirekt.com

Webkonsulent

Mobil: +45 3134 5784

yh@oresunddirekt.com

 

Læs mere om Øresunddirekt Danmark

Har du oplevet en grænsehindring mellem Sverige og Danmark?

Hvis du er stødt på et problem, som du mener er en grænsehindring, så kontakt os gerne i Øresunddirekt og fortæl din historie:

Mail: oresunddirekt@lansstyrelsen.se

Telefon: + 46 (0)40 17 64 00

 

Læs mere om Øresunddirekts arbejde med grænsehindringer

Kontakt andre informationstjenster i Norden

Der findes flere gode informationstjenester, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål om andre nordiske grænser.

 

Info Norden – For alle nordiske lande

Info Norden er Nordisk Ministerråds informationstjeneste. Formålet med tjenesten er at gøre det lettere for privatpersoner at bevæge sig i Norden. På Info Nordens hjemmeside kan du læse om, hvilke regler der gælder for dig, der flytter, studerer eller arbejder i de nordiske lande. Du kan også stille spørgsmål til Info Norden via deres online kontaktformular.

 

Besøg Info Nordens hjemmeside

 

Grensetjänsten – Norge/Sverige

Grensetjänsten hjælper privatpersoner og virksomheder, som er på vej til eller fra Sverige. De har kontor i Morokulien, hvor der sidder repræsentanter fra svenske og norske myndigheder, blandt andet Skatteverket og NAV.

 

Besøg Grensetjänstens hjemmeside

 

Nordkalottens Gränstjänst – Sverige/Finland og Finland/Norge

Nordkalottens Gränstjänst hjælper privatpersoner, virksomheder og organisationer, som har brug for information, når de skal krydse landegrænsen mellem Sverige/Finland og Finland/Norge.

 

Besøg Nordkalottens Gränstjänstens hjemmeside