Kontakt Øresunddirekt

Hvis du ikke kan finde den information, du søger på oresunddirekt.dk, er du velkommen til at kontakte vores informationscenter i Malmø eller pop-up filial i Helsingborg for mere information.
Print

Hos informationscenteret i Malmø er der repræsentanter fra de svenske myndigheder: Skatteverket, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen og Länsstyrelsen Skåne, som kan give dig gratis hjælp og information.

Obs! Hvis du vil besøge informationscenteret for at møde Arbetsförmedlingen, er det en god idé at kontakte informationscenteret i forvejen, da der kan findes dage, hvor medarbejderne ikke er på plads i informationscenteret.

Øresunddirekts informationscenter
Hjälmaregatan 3
211 18 Malmö

Åbningstider

Mandag - onsdag 10:00 - 15:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 15:00
Særlige åbningstider

Telefon

+46 40 17 64 00

Skriv til Oresunddirekt

Venligst udfyld Captcha

Tak for din henvendelse - Vi vender tilbage snarest.

Du vil modtage en bekræftelsesmail. Vær opmærksom på, at bekræftelsesmailen kan blive opfanget af dit SPAM-filter. Tjek derfor din mappe med uønsket mail, hvis ikke du har modtaget den inden for få minutter.

 

Bemærk, at Øresunddirekt samarbejder med offentlige myndigheder, og hvis du kontakter os via mail oresunddirekt@lansstyrelsen.se, kan din mail efter svensk lov blive en 'allmän handling' ─ en form for aktindsigt. De mails, vi modtager, kan - afhængigt af indhold - videresendes til Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrelsen, Skatteverket, Region Skåne eller vores webredaktion i Danmark. Undgå venligst at oplyse os om personfølsomme eller personlige oplysninger, når du sender en mail til os.

Kontakt Øresunddirekts informationscenter i Sverige

Øresunddirekt Sverige driver Øresunddirekts Informationscenteret i Malmø, hvor borgere og virksomheder kan tale med personale fra forskellige myndigheder på stedet: Arbejdsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrelsen Skåne, Region Skåne og Skatteverket. 

 

Øresunddirekt har desuden en pop-up-filial i Helsingborg, hvor du kan møde personale fra Skatteverket, Arbetsförmedlingen og Försäkringskassan i Helsingborg. 

 

Se siden "Arrangementer" for næste pop-up i Helsingborg

 

Virksomhedsansvarlig for aktiviteterne i Øresunddirekts Informationscenter er Malin Dahl, som er ansat af Länsstyrelsen Skåne.

Malin Dahl kan kontaktes på malin.dahl@lansstyrelsen.se eller +46 (0) 40 17 64 00

 

Læs mere om Øresunddirekt Sverige

 

Øresunddirekt kan have særlige åbningstider i forbindelse med helligdage og interne seminarer.

 

Se særlige åbningstider hos Øresunddirekt

Kontakt Øresunddirekts webredaktion i Danmark

Øresunddirekt Danmark består af en webredaktion, der driver webportalerne med online information til borgerne og virksomheder. Redaktionens primære opgave er at udvikle og sikre, at informationerne på hjemmesiderne er korrekte og opdaterede.

Ha du spørgsmål til hjemmesiden? Så kan du kontakte webredaktionen ved at sende en mail til redaktionen@oresunddirekt.com

 

Du kan også kontakte nogen af vores medarbejdere direkte:

Anna María Kristjánsdóttir

Ylva Hansson

Kommunikationskonsulent 

amk@oresunddirekt.com

Kommunikationskonsulent

yh@oresunddirekt.com

 

Læs mere om Øresunddirekt Danmark

Har du oplevet en grænsehindring mellem Sverige og Danmark?

For at indbyggere og virksomheder skal kunne udnytte de mange muligheder i Øresundsregionen, er det vigtigt, at minimere eventulle grænsehindringer mellem landene. Øresunddirekt deltager aktivt i det arbejde på både regionalt og nordisk niveau. 

 

Læs mere om Øresunddirekt arbejde med grænsehindringer

 

Hvis du selv har stødt på problemer, som du mistænker kan være en grænsehindring, kan du indrapportere det via det digitale indrapporteringsværktøj "Dit Grænseproblem". 

 

Indrapporter dit grænseproblem

Kontakt andre informationstjenester i Norden

Der findes flere gode informationstjenester, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål om andre nordiske grænser.

 

Info Norden – For alle nordiske lande

Info Norden er Nordisk Ministerråds informationstjeneste. Formålet med tjenesten er at gøre det lettere for privatpersoner at bevæge sig i Norden. På Info Nordens hjemmeside kan du læse om, hvilke regler der gælder for dig, der flytter, studerer eller arbejder i de nordiske lande. Du kan også stille spørgsmål til Info Norden via deres online kontaktformular.

 

Besøg Info Nordens hjemmeside

 

Grensetjänsten – Norge/Sverige

Grensetjänsten hjælper privatpersoner og virksomheder, som er på vej til eller fra Sverige. De har kontor i Morokulien, hvor der sidder repræsentanter fra svenske og norske myndigheder, blandt andet Skatteverket og NAV.

 

Besøg Grensetjänstens hjemmeside

 

Nordkalottens Gränstjänst – Sverige/Finland og Finland/Norge

Nordkalottens Gränstjänst hjælper privatpersoner, virksomheder og organisationer, som har brug for information, når de skal krydse landegrænsen mellem Sverige/Finland og Finland/Norge.

 

Besøg Nordkalottens Gränstjänstens hjemmeside

 

Støttes af