Guide: Hvor er rejsekortsstanderne på Malmö Central station, Hyllie station og Triangeln station?

D. 10-10-2023
Som du måske allerede har læst, er det nu muligt at bruge rejsekort på de tre svenske stationer Malmö C, Hylie Station og Triangeln Station. I denne artikel guider vi dig til, hvor rejsekortsstanderne er placeret.
Print

Bemærk - rejsekortsstanderne på de svenske stationer kan se anderledes ud, fra dem du bruger i Danmark. Tjek ind og tjek ud funktionerne er i visse tilfælde samlet på den samme stander i stedet for at være delt op på to forskellige.

Hyllie

Der er placeret én rejsekortsstander på Hyllie station. Når du står af toget, træder ud på perronen og begiver dig op ad rulletrapperne, er du næsten ved standeren. Den er placeret i retningen mod storcenteret Emporia. Du finder standeren ved informationstavlen ved rulletrapperne ned til spor 1 og spor 2.

Placering af rejsekortstander på Hyllie station

Triangeln

Der er to forskellige rejsekortsstandere på Triangeln Station. En ved hver udgang.

Rejsekortsstander ved udgang ved Smedjegatan (Utgang Södra). Tager du rulletrapperne op fra perronen, så finder du rejsekortsstanderen placeret til venstre ved udgangen lige frem for dig.

Triangeln - Utgöng Norra (S:t Johanneskyrkan)

Rejsekortsstander ved udgangen til S:t Johanneskyrkan (Utgöng Norra). Her er rejsekortsstanderen placeret til højre for enden af rulletrappen, når du kommer fra togsporrene.

Triangeln - Utgöng Södra (Smedjegatan)

Malmö Central

På Malmø Central  er der ligeledes to forskellige udgange på stationen.

Malmø Central station. Hovedbygningen med ankomsthallen

I hovedbygningen med ankomsthallen finder du 2 rejsekortsstandere. Den ene stander er placeret til venstre for nedgangen til spor 1-2a, og den anden til højre ved nedgangen til spor 1-2b.

Malmø C Central station (Bagers plats og Anna Lindhs plats)

Rejsekortsstander i hallen inden du drejer mod Bagers plats eller Anna Lindhs Plats. Den er placeret på væggen lige frem, når du kommer op fra togperronen, inden du skal beslutte dig for, hvilken af de to udgange du vælger.

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Kontakt Øresunddirekt

Fandt du denne information relevant?

Støttes af