Skatteberegner - for dig med job i Sverige

Seneste opdateret 21-02-2024
Via Øresunddirekts skatteberegner kan du få en indikation af, hvad du får udbetalt i løn, hvis du får et arbejde i Sverige og dermed en svensk løn.
Print

Hvis du arbejder i Sverige, udbetales din løn i svenske kroner, og du beskattes i Sverige efter svenske skatteregler. Med hjælp af vores skatteberegner kan du få et overblik over, hvor stor din svenske nettoløn bliver.

Resultatet giver kun en indikation af den forventede nettoløn efter indkomstskat og fradrag for fx renteomkostninger, transport, osv. Hvilke fradrag du har ret til er blandt andet afhængigt af, om du er begrænset skattepligtig i Sverige, eller om 90 % eller mere af din indkomst kommer fra Sverige og dermed beskattes der. 

De oplysninger, du skal indtaste, er for eksempel din nuværende og forventede løn i svenske kroner, renteudgifter, hvor mange måneder du forventer at arbejde i Sverige og afstanden fra dit hjem til arbejdspladsen. Din nuværende løn skal med for at kunne beregne skat på hele indkomståret.

Andre faktorer, der kan påvirke beregningen, er for eksempel lønændringer, ændrede pendlingsforhold eller hvor stor del af året du arbejder i Sverige.

Bemærk, at beregningen ikke er fuldstændig og endelig, men skal ses som et skøn over din fremtidige løn efter skat og fradrag. Hvis du ønsker hjælp til at forstå skatteregler og hvad der gælder for dig, kan du altid kontakte Øresunddirekts informationscenter i Malmø.

 

Konverter valuta på valutaomregner.dk

 

Mål afstand fra hjem til arbejdsplads med Google Maps

 

Log ind på skat.dk og se dine renteudgifter til boliglån

 

Læs mere om svenske skatteregler og fradrag her

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Kontakt Øresunddirekt

Tak for dit svar.

Støttes af