Sverige dropper indrejserestriktioner Intet testkrav for nordiske lande

Skatteberegner

Via Øresunddirekts skatteberegner kan du få en indikation af hvad du får udbetalt i løn, hvis du får et arbejde i Sverige og dermed en svensk løn.
Print

Hvis du arbejder i Sverige, udbetales din løn i svenske kroner, og du beskattes i Sverige efter svenske skatteregler. Med hjælp af vores skatteberegner kan du få et overblik over, hvor stor din svenske nettoløn bliver.

Resultatet giver kun en indikation af den forventede nettoløn efter indkomstskat og fradrag for fx renteomkostninger, transport, osv. Hvilke fradrag du har ret til, er bland andet afhængigt af om du er begrænset skattepligtig i Sverige, eller hvis du beskattes efter grænsegangerreglen.

De oplysninger du skal indtaste, er for eksempel din nuværende og forventede løn i svenske kroner, renteudgifter, hvor mange måneder du forventer at arbejde i Sverige og afstanden fra dit hjem til arbejdspladsen.

Bemærk at du ikke kan få fradrag for dine renteudgifterne i Sverige på grund af den danske lovgivning.

Andre faktorer, der vil påvirke beregningen, er for eksempel lønændringer, ændrede pendlingsforhold eller hvor stor del af året du arbejder i Sverige.

Bemærk, at beregningen ikke er fuldstændig og endelig, men skal ses som et skøn over din fremtidige løn efter skat og fradrag. Hvis du ønsker hjælp til at forstå skatteregler og hvad der gælder for dig, kan du altid kontakte Øresunddirekts informationscenter i Malmø.

Konvertere dansk til svensk valuta med Valutaomregner.dk

Mål afstand fra hjem til arbejdsplads med Google Maps

Log ind på skat.dk, og se dine renteudgifter til boliglån

Læs mere om svenske skatteregler og fradrag her

Fandt du denne information relevant?

Kan du uddybe dit svar?

Kontakt Øresunddirekt

Tak for dit svar.

Støttes af