Coronavirus/covid-19 påvirker Øresunddirekt

D. 21-12-2021
På baggrund af udviklingen i coronavirus/covid-19 og udmeldingerne fra danske og svenske myndigheder, påvirkes Øresunddirekts arbejde i den kommende tid. Her nedenunder kan du læse, hvad det kommer til at betyde for dig.
Print

Der er mange relevante spørgsmål til grænsependlere og virksomheder, der opererer på tværs af landegrænsen på grund af de forskellige restriktionerne, der er udstedt i Sverige og Danmark. Vi har ikke alle svarene, men vi er i dialog med relevante myndigheder om situationen. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside og medarbejdere.

 

Forneden kan du finde relevante links til danske og svenske myndigheder, der arbejder løbende på at håndtere coronavirus/covid-19.

 

Få mere information om coronavirus for dig som er grænsependler

 

Øvrige nødvendige initiativer hos Øresunddirekts Informationscenter

 

  • Skattestyrelsens besøg i forbindelse med årsopgørelsen er pt. aflyst. Skattestyrelsen kan stadig kontaktes på +45 72 22 18 18. Skatteverket i Øresunddirekts Informationscenter står også klar til at hjælpe med årsopgørelsen.

 

Her finder du vores vejledning til årsopgørelsen

 

  • Job i Danmark-seminar, der holdes hver onsdag, er aflyst indtil videre.
  • Øresundsvejlederne, som holder ’øresundsvejledning for virksomheder’ hver tirsdag, foregår digitalt via Microsoft Teams.

 

Få en oversigt over Øresunddirekts arrangementer

 

Pas godt på hinanden!

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Kontakt Øresunddirekt

Tak for dit svar.

Støttes af