Indrejserestriktioner ved rejser til Sverige: Negativ test kræves Læs mere her

Emnevalg
Video
Sandra Forsén fortæller, at Øresunddirekt har arbejdet i 20 år for at gøre det lettere for pendlere og virksomheder i Greater Copenhagen.
Her kan du se en forkortet version med alle lykønskninger samlet.
Tak for de fine hilsner til Katrin Stjernfeldt Jammeh, ordfører i Kommunstyrelsen i Malmø, og Frank Jensen, Overborgmester i København!
Tak til den svenske ambassadør i Danmark, Fredrik Jörgensen, og den danske ambassadør i Sverige, Vibeke Rovsing Lauritzen, for jeres jubilæums-hilsner!
Tak til vores fantastiske kollegaer hos Grensetjänesten Norge - Sverige og Nordkalottens Gränstjänst for jeres herlige hurra!
Tak for de fine hilsner fra borgmester Benedikte Kiær i Helsingør og ordfører Peter Danielsson fra Kommunstyrelsen i Helsingborg!
Stort tak til Caroline Ullman Hammer, Adm. direktør for Øresundsbro Konsortiet, og Victoria Lindtner, sekretariatchef hos Danske Torpare, for jeres hilsner!
Tusind tak for jeres hilsner, Helle Ahlenius Pallesen, Øresundsadvokaterne, og Helena Olenmark Malmstrøm, Trägårdh Advokatbyrå!
Kæmpe tak til Jørgen Olsen, for hans gratulationer og optræden med "Ride on the Bridge of Love".
Tak for de fine hilsner fra Sven-Erik Bucht og Bertel Haarder fra Grænsehindringsrådet!
Tak for lykønskningerne Carl-Johan Sonesson, Henrik Fritzon og Ullrika Geerædts fra Region Skåne og Michael Nord fra Malmø Stad!
Tak til komiker og tidligere kundeservicemedarbejder på Øresundsbroen Jesper Rönndahl for den fine hilsen!
Tak for de fine hilsninger fra Petter Hartman, Medicon Valley Alliance, og Magnus Schönning, Intereg Øresund-Kattegat-Skagerrak.
Tak til Trine Grönlund, Adm. Direktør i Innergilabbet AB, Lisa Andersson fra Lund International Citizen Hub og Johan Tollgerdt, dansk generalkonsul i Malmø!
De flittige øresundspendlere, Pia Jacobsen, grundlægger af gruppen 'Øresundspendlere i klemme mellem to lande', og Fredrik Adolfsson, togkontrollør, ønsker Øresunddirekt tillykke med jubilæumet.
Tillykke-hilsner fra 'Chili Klaus' og 'Mat-Tina', som ofte rejser mellem Sverige og Danmark.
Vi siger stort tak til Michael Bojesen, chef for Malmø Opera, og Cecilia Hjortsberg, operasanger på Det Kongelige Teater i København!
Tak for lykønskningen Mogens Jensen, minister for nordisk samarbejde i Danmark.
Tue David Bak, Managing Director i Greater Copenhagen, sender sine gratulationer til Øresunddirekt.
Anneli Hulthén, landshøvding i Region Skåne, og Heino Knudsen, ordfører i Region Sjælland og Greater Copenhagen, sender deres hilsner og takker for det gode samarbejde.
Sandra Forsén, virksomhedsansvarlig hos Øresunddirekt i Sverige, takker for alle de fine lykønskninger, som vi har modtaget i løbet af sommeren 2020!

Støttes af