Nye webportaler med information til pendlere og virksomheder

D. 17-09-2019
Øresundspendlere og virksomheder i Greater Copenhagen kan nu finde råd og information på to nye webportaler fra informationstjenesten Øresunddirekt. Webportalerne giver bedre mobiladgang end hidtil, og informationen om pendling og grænseoverskridende virksomhed er forenklet og målrettet.
Print

Øresundspendlere og virksomheder får nu lettere adgang til målrettet offentlig information om pendling mellem Sverige og Danmark samt etablering af virksomhed i de to lande. To nye webportaler fra informationstjenesten Øresunddirekt guider grænsegængere og virksomheder gennem svenske og danske regler om skat, social sikring og meget andet, som kan være en jungle at orientere sig i for den enkelte. Brugerne vil desuden opleve, at Øresunddirekts webportaler har fået et nyt visuelt udtryk, som er mere enkelt og tidssvarende end de hidtidige portaler.

Øresunddirekts webportaler er så populære blandt grænsegængere, der søger information om blandt andet arbejdsforhold på den anden side af Øresund, at 2019 foreløbig har budt på rekordhøje besøgstal på webtjenesten. I årets første seks måneder var der således 483.911 besøg på borgerportalen oresunddirekt.com og 241.136 besøg på business-portalen oresunddirektbusiness.com. I alt havde Øresunddirekts webportaler 508.047 besøg i første halvår, en stigning på 13 procent i forhold til samme periode i 2018.

”Øresunddirekt har en unik mulighed for at styrke integrationen på tværs af Øresund. Vi er glade for, at vi kan tilbyde borgere og virksomheder målrettet information på vores nye, opdaterede webportaler, som vi håber, brugerne vil tage godt imod,” siger sektionsleder Vita Thomsen, Øresunddirekt Danmark.

Besøg de opdaterede webportaler her:

Oresunddirekt.com

Oresunddirektbusiness.com

 

Kontaktpersoner for yderligere information

Øresunddirekt Danmark, Vita Thomsen, sektionsleder, tlf: +45 53 55 72 79
Øresunddirekt Sverige, Malin Dahl, Tf verksamhetsansvarig, tlf: +46 (0)10-224 1328

 

Kort om Øresunddirekt

Øresunddirekt er en dansk-svensk informationstjeneste, som siden år 2000 – da Øresundsbroen åbnede - har formidlet offentlig information fra myndigheder til borgere og virksomheder i Greater Copenhagen.

Øresunddirekt Danmark driver websiderne oresunddirekt.com og oresunddirektbusiness.com og er en del af Greater Copenhagen-organisationen. Øresunddirekt Sverige er et samarbejde mellem svenske myndigheder og driver Informationscenter Øresunddirekt i Malmø og en pop up-filial i Helsingborg.

Velkommen til Øresunddirekt

Øresunddirekt er en informationstjeneste, som siden år 2000 har formidlet offentlig information fra myndigheder til svenske og danske privatpersoner samt virksomheder på tværs af Øresund.

Støttes af