Bornholm

Rejse med hund og kat til og fra Bornholm via Sverige

Hvis du rejser til eller fra Bornholm via Sverige og har dit kæledyr med på rejsen, skal du være opmærksom på, at der gælder særlige regler for rejser med dyr.

Medicin og pillepas når du rejser til Sverige

Et pillepas er en medicinattest (Schengen-attest), der skal medbringes, hvis man rejser til en række europæiske lande og skal have medicin med, som indeholder euforiserende stoffer.

At medbringe alkohol og cigaretter via Sverige til Bornholm

Hvis du medbringer alkohol eller cigaretter på din rejse via Sverige til og fra Bornholm, har du pligt til at overholde de svenske toldmyndigheders regler. Nedenfor er samlet de regler, du skal forholde dig til.

Sygesikringens dækning i Sverige

Hvis du bliver syg i Sverige eller har brug for akut lægebehandling i Sverige, kan du som udgangspunkt blot vise det gule sundhedskort. Ifølge en særlig nordisk aftale kan det gule sundhedskort dokumentere, at du kan få samme l...

Obligatorisk brug af vinterdæk i Sverige

Det er påbudt at køre med vinterdæk i Sverige i perioden 1. december til 31. marts, når det er vintervejr med lave temperaturer og sne, is, eller vand på vejbanen. Kravet gælder alle typer af motorkøretøjer samt trailere og cam...

Skal du have våben ind og ud af Sverige på din gennemrejse?

Hvis du medbringer våben eller ammunition på din rejse til eller gennem Sverige, skal du deklarere de medbragte genstande. Dette kan du gøre online eller inden tolden i Sverige.

Transport af heste til deltagelse i svenske konkurrencer

Denne beskrivelse omhandler privat transport af registrerede heste, der midlertidigt udføres til deltagelse i konkurrencer. Vær opmærksom på, at der er forskellige regler for udrejse til nordiske lande og EU.