Arkadmässan i Lund

Nyheder

Dansk strejke kan påvirke Øresundspendlerne

En omfattende strejke for offentligt ansatte i Danmark kan blive en realitet den 6. maj, hvis staten og fagforeningerne ikke finder en overenskomst inden. Strejken kan få store konsekvenser, ikke mindst for dig, som pendler med...

SINK skatten hæves fra 20 % til 25 % ved årsskiftet

Den svenske regering har besluttet at hæve den særlige svenske SINK skat fra 20 % til 25 % med virkning fra 1. januar 2018.

Nu kan du bruge rejsekortet, når du rejser til Malmø C

Når du skal rejse med tog til Malmø C, behøver du ikke længere købe en særskilt billet, hvis du har det danske blå rejsekort. Prisen for at bruge det blå rejsekort er den samme som en Øresundsbillet.

Audiovox vinder Øresunddirektbusiness Award 2016

På et velbesøgt Øresund Business Meeting kåres årets vinder af Øresunddirektbusiness Award – den danske virksomhed Audiovox. Udover titlen som vinder modtager de også en check på 100 000 danske kroner.

Øresunddirektbusiness Award 2016 – Finalisterne er fundet!

Nu afsløres det, hvem der bliver årets finalister til Øresunddirektbusiness Award! Juryen har udvalgt tre virksomheder, som alle har haft succes med at lave forretning på anden side af sundet. Vinderen offentliggøres på Øresund...

Øget grænsekontrol ved indrejse til Sverige – hvad betyder det for dig?

Ved indrejse til Sverige skal du fremvise gyldig legitimation. Her kan du læse om, hvad det betyder for dig, der pendler mellem Sverige og Danmark.

Grænsehindringen om rehabilitering er nu løst

Dette vedrører særligt dem som pendler mellem Danmark og Sverige, og som behøver arbejdsrehabilitering i forbindelse med sygdom. Der er nu klare regler for, hvilket land som skal betale for rehabiliteringen.

Øget kendskab til Øresunddirekt og tilfredse online brugere

I løbet af foråret og sommeren har vi på Øresunddirekt gennemført en række undersøgelser af kendskabet til vores organisation samt brugernes opfattelse af vores hjemmesider. Resultaterne er meget positive, og selvom der selvføl...