Studentermedhjælper til Øresunddirekts webredaktion

Hvis du har flair for web og kommunikation og vil være med til at levere information til tusindvis af borgere og virksomheder på tværs af Øresund, er du måske vores nye studentermedhjælper.

Om os

Vi er en informationstjeneste, der arbejder for at skabe et sammenhængende arbejdsmarked for borgere og virksomheder i Øresundsregionen, også kaldet Greater Copenhagen. Det gør vi ved at levere relevant digital information til tusindvis af borgere og virksomheder, som ønsker at arbejdspendle, flytte, studere, lave forretning mv. på tværs af Øresund. Den primære platform for vores arbejde er vores to hjemmesider: oresunddirekt.com og oresunddirektbusiness.com, som årligt har 900.000 besøg. Herudover leverer vi information på sociale medier som Facebook, Twitter og Linkedin. Vi er en mindre webredaktion med fire medarbejdere ud over dig, men vi har et bredt samarbejde med myndigheder og interessenter på begge sider af Øresund. Vores chef er også chef for Greater Copenhagen Committee-sekretariatet, som vi bor og arbejder tæt sammen med. Vi har en uformel tone i vores redaktion, og vi insisterer på, at det godt kan lade sig gøre at være flittig, samtidig med at vi har det sjovt. Vores arbejdssprog på redaktionen er både dansk og svensk.

 

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne kan variere, men handler grundlæggende om at opdatere og udvikle vores hjemmesider og skabe indhold til vores sociale medier, så borgere og virksomheder altid kan finde relevant information fra de svenske og danske myndigheder på vores digitale kanaler. Hertil vil der være mindre oversættelsesopgaver fra svensk til dansk. Derudover vil der også være opgaver som databehandling i Excel, mindre grafiske opgaver, research og deltagelse i udviklingsprojekter. Du vil arbejde tæt sammen med webredaktionens øvrige medarbejdere.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er studerende inden for web og kommunikation. Du er en god skribent, har en god web-forståelse og et godt øje for grafisk design og har lyst til at skabe målrettet indhold til vores digitale kanaler.

Desuden er du:

  • Selvstændig og omhyggelig med dit arbejde
  • Positiv og løsningsorienteret over for opgaver, kolleger og samarbejdspartnere
  • Det er en fordel, hvis du kan forstå svensk i skrift og tale, da arbejdssproget er både dansk og svensk

 

 Det er en fordel, hvis du kan sige ja til følgende:

  • Du har erfaring med webpublicering i CMS (vi anvender Umbraco)
  • Du har erfaring med SEO og Google Analytics
  • Du har erfaring med sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn.

 

Praktiske oplysninger

Arbejdsomfang: 10-15 timer om ugen. Vi er fleksible i forhold til dit studie.

Vi har kontor i det centrale København, Nørregade 7B, tæt på Nørreport Station. Vi bor i åbent kontorfællesskab med blandt andet Greater Copenhagen & Committee-sekretariatet. Der er kantine, god kaffe og frugtordning i huset.

Løn efter aftale og på timebasis.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelsesperiode til udgangen af 2020 – og evt. mulighed for at forlængelse.

 

Ansøgning

Hvis det lyder som et job for dig, glæder vi os til at modtage en kort ansøgning samt CV fra dig. Du skal sende til job@greatercph.com og skriv ’Studentermedhjælper til Øresunddirekts webredaktion’ i emnefeltet. I din ansøgning skal du fortælle os, hvorfor du søger jobbet, og hvorfor du er det rette match i forhold til opgaverne.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt og seneste d. 22. marts 2020.  

Vi forventer, at du kan starte hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Vita Thomsen +45 5355 7279 eller via vt@oresunddirekt.com.