Arkadmässan i Lund

Nyheder

Søger du et job i IT-branchen? Find et job på Sveriges største IT-messe i Lund

Torsdag den 30. marts 2017 afholdes der igen IT-messe i Lund, hvor du har mulighed for at finde et job i IT-branchen. Du kan finde jobs inden for blandt andet udvikling, support og projektledelse til.

Find et sommerjob eller sæsonjob i Sverige

Arbetsförmedlingen og EURES (European Job Day) udvider jobmessen med job i både Sverige og Europa. Det skal være enkelt, smidigt og effektivt at finde et job.

Audiovox vinder Øresunddirektbusiness Award 2016

På et velbesøgt Øresund Business Meeting kåres årets vinder af Øresunddirektbusiness Award – den danske virksomhed Audiovox. Udover titlen som vinder modtager de også en check på 100 000 danske kroner.

Øresunddirektbusiness Award 2016 – Finalisterne er fundet!

Nu afsløres det, hvem der bliver årets finalister til Øresunddirektbusiness Award! Juryen har udvalgt tre virksomheder, som alle har haft succes med at lave forretning på anden side af sundet. Vinderen offentliggøres på Øresund...

Life Scence-messe i Lund den 18. oktober

Leder du efter et job inden for blandt andet biologi, medicin eller kemi? Så kan vi varmt anbefale dig at besøge Life Scene-messe i Lund den 18. oktober.

Find et job imellem Helsingør og Helsingborg!

Leder du efter et job imellem Helsingør og Helsingborg? Så har du mulighed for det torsdag d. 27. oktober imellem 10 - 18 til “Tura till jobbet”-messen.

ARKAD-karrieremesse på Lunds Tekniske Højskole den 16.-17. november

Er du jobsøgende, eller er du ved at være færdiguddannet og skal ud på arbejdsmarkedet? Så er Arkad-karrieremesse et godt sted at starte med at finde et job.

Find et job til messen i Jönköping den 11. oktober

Er du jobsøgende? Hvis svaret er ja, bør du besøge jobmessen i Jönköping, den 11. oktober, hvor mange virksomheder vil stå klar til at tage imod dig.

Arbejde i udlandet? - Deltag i mødet om Nordisk Jobstart og spring arbejdsløshedskøen over.

Er du færdiguddannet og har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet? Har du overvejet at arbejde i et andet land? Nordisk Jobstart+ giver dig nu en unik chance for at kickstarte din karriere med et job i Norden.

Skånetrafiken meddeler om ændringer i togtrafikken

For dig, der pendler mellem Sverige og Danmark, eller som bare skal rejse med tog over Øresundsbroen, kan ændringer i togtrafikken påvirke din rejse.