Arkadmässan i Lund

Nyheder

Nu kan du bruge rejsekortet, når du rejser til Malmø C

Når du skal rejse med tog til Malmø C, behøver du ikke længere købe en særskilt billet, hvis du har det danske blå rejsekort. Prisen for at bruge det blå rejsekort er den samme som en Øresundsbillet.

Søger du et job i IT-branchen? Find et job på Sveriges største IT-messe i Lund

Torsdag den 30. marts 2017 afholdes der igen IT-messe i Lund, hvor du har mulighed for at finde et job i IT-branchen. Du kan finde jobs inden for blandt andet udvikling, support og projektledelse til.

Find et sommerjob eller sæsonjob i Sverige

Arbetsförmedlingen og EURES (European Job Day) udvider jobmessen med job i både Sverige og Europa. Det skal være enkelt, smidigt og effektivt at finde et job.

Audiovox vinder Øresunddirektbusiness Award 2016

På et velbesøgt Øresund Business Meeting kåres årets vinder af Øresunddirektbusiness Award – den danske virksomhed Audiovox. Udover titlen som vinder modtager de også en check på 100 000 danske kroner.

Øresunddirektbusiness Award 2016 – Finalisterne er fundet!

Nu afsløres det, hvem der bliver årets finalister til Øresunddirektbusiness Award! Juryen har udvalgt tre virksomheder, som alle har haft succes med at lave forretning på anden side af sundet. Vinderen offentliggøres på Øresund...

Life Scence-messe i Lund den 18. oktober

Leder du efter et job inden for blandt andet biologi, medicin eller kemi? Så kan vi varmt anbefale dig at besøge Life Scene-messe i Lund den 18. oktober.

Arbejde i udlandet? - Deltag i mødet om Nordisk Jobstart og spring arbejdsløshedskøen over.

Er du færdiguddannet og har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet? Har du overvejet at arbejde i et andet land? Nordisk Jobstart+ giver dig nu en unik chance for at kickstarte din karriere med et job i Norden.

ID-kontrollen er ophævet, men øget grænsekontrol ved indrejse til Sverige – hvad betyder det for dig?

Ved indrejse til Sverige, skal du fremvise gyldig legitimation. Her kan du læse om, hvad det betyder for dig, der pendler mellem Sverige og Danmark.

Grænsehindringen om rehabilitering er nu løst

Dette vedrører særligt dem som pendler mellem Danmark og Sverige, og som behøver arbejdsrehabilitering i forbindelse med sygdom. Der er nu klare regler for, hvilket land som skal betale for rehabiliteringen.

Øget kendskab til Øresunddirekt og tilfredse online brugere

I løbet af foråret og sommeren har vi på Øresunddirekt gennemført en række undersøgelser af kendskabet til vores organisation samt brugernes opfattelse af vores hjemmesider. Resultaterne er meget positive, og selvom der selvføl...